Fem gode råd
Digitalisering af økonomistyringen i din forretning.

En velfungerende økonomistyring behøver ikke at koste en bondegård

Kalender DB360

Få styr på kassen

HELE DIN INDTJENING skabes ved dit kasseapparat, det er derfor vigtigt, at du har 100 % styr på kassen!! 

Og her er det ikke selve optællingen, der er det væsentlige. 

Optællingen skal laves, men det vigtige er den løbende sikring af, at det registrerede salg også indgår på din bankkonto, mobilepay og via din betalingsløsning. 

Sørg altid for at vælge en kasseløsning du er fortrolig med og fokuser mindre på antallet af funktioner og mere på de funktioner, du har brug for.

Fejlen opstår ikke ved ”kassen” men fordi afstanden imellem butik og bogholder er for stor

Vores erfaring viser, at størstedelen af fejlene ikke sker ved kassen, men fordi der ikke er overensstemmelse imellem det der sker i butikken og de registreringer der foretages i bogholderiet. 

Når du alene ajourfører dit bogholderi i forbindelse med momsenafregningen, går der for lang tid imellem at registreringerne foretages i butikken, og indtil de bogføres i dit regnskab, og det medfører fejl.

Logistik DB360
udlaeg kort DB360

Ajourfør dit bogholderi løbende - ikke kun til momsafregningen

Et ajourført bogholderi er lig med overblik. Det er derfor vigtigt, at du prioriterer den løbende ajourføring af hele dit bogholderi og ikke kun kasseoptællingen. 

Samspillet imellem dig og din bogholder er lige så vigtig, som samspillet med dine butiksansatte. Det er derfor vigtigt, at du har en økonomifunktion, der forstår dig og din forretning.

Månedsrapporten er den selvstændiges lønseddel

Overblik er altafgørende, hvis man vil overleve i et marked, hvor online handel og konkurrence fra store kæder er en konstant udfordring. 

Men en ting er lige vigtig for alle nemlig overskud og indtjening. 

Med en månedsvis periodeopgørelse har du løbende kontrol over indtjeningen i din virksomhed og kan derfor bedre og mere effektivt prissætte dine varer, salgskampagner m.m.

Rykkere DB360
Shopping Ansatte DB360

Keep it simple når du digitaliserer din butik

Inden du kaster dig ud i denne jungle, er det vigtigt, at du kigger på din egen forretning og alene fokuserer på, hvad der kan gøre din hverdag mere simpel. 

Jo mindre tid ud skal bruge på de daglige rutiner jo mere tid har du til at sælge!!! 

slut med manuelle arbejdsgange

Digitaliser og automatiser dit bogholderi

Ved at digitalisere dit bogholderi automatiseres mange af de processer der er beskrevet ovenfor, så hverdagen forløber mere eller mindre af sig selv. 

Uanset om du har en bogholder i forvejen, eller du søger en ”all inklusive” økonomiløsning, kan vi komme med råd og vejledning til, hvordan du digitaliserer din hverdag med alle de fordele det bringer – der er med garanti også muligheder i din forretning. 

Få besøg af vores rådgiver til en snak omkring din forretning, så kvitterer vi med en god flaske vin i julegave. Book et møde nedenfor.