Eurojob
"Digitalisering giver ro i maven" - Lars Tobler, ejer Eurojob

Læs om Eurojob's erfaringer med digitalisering

the crew

Hvem er Eurojob

Eurojob ApS er en familiejet virksomhed, som dagligt drives af direktør Lars Tobler. Selskabet har kontor i Skjern og beskæftiger ud over ham selv og hans kone Arctica også 3 administrative medarbejdere. 

Eurojob ApS er et rekrutterings- og vikarbureau, der har specialiseret sig i rekruttering af kvalificeret udenlandsk arbejdskraft til danske virksomheder primært indenfor landbrug og håndværk.

Lær Eurojob at kende på: www.eurojob.dk  

Selskabets udfordringer

Eurojob ApS håndterer et stort flow af nye ansatte. Alle disse mange nyansættelser medfører et stort administrativt pres på virksomhedens administration. De har tidligere brugt mange timer på arkivering af dokumentation, registrering af timer, håndtering af lønninger m.m. 

Deres helt store problem har dog altid været det manglende overblik! Med en så stor månedlig til- og afgang af nye vikarer har det været meget svært for dem at skabe et overblik over den kapacitet i timer de månedligt har haft til rådighed.

Ansatte ny

Eurojob's løsning

Løsningen på Eurojob’s problem var en digitalisering af hele deres administration. Bogholderiet blev i samme omgang overdraget til DB360.dk og varetages i dag af deres bogholder. 

Samtidig har Eurojob sammen med DB360’s regnskabsrådgiver strømlignet deres forretning, så de bruger væsentlig mindre tid på administrationen. Medarbejdernes timeregistreringer, lønninger m.m. foregår digitalt og kræver ikke deres opmærksomhed.

Den helt store gevinst ved digitalisering er den værdi virksomhedens data giver dem. Med registrering online kan de dagligt følge udviklingen i deres kapacitet. De kan med deres prognose følge udviklingen 3 til 4 måneder frem.

slut med manuelle arbejdsgange

Digitaliser og automatiser dit bogholderi

Ved at digitalisere dit bogholderi automatiseres mange af de daglige processer, så hverdagen forløber mere eller mindre af sig selv. 

Uanset om du har en bogholder i forvejen, eller du søger en ”all inklusive” økonomiløsning, kan vi komme med råd og vejledning til, hvordan du digitaliserer din hverdag med alle de fordele det bringer – der er med garanti også muligheder i din forretning. 

Få besøg af vores rådgiver til en snak omkring din forretning, så kvitterer vi med en god flaske vin i julegave. Book et møde nedenfor.