VORES KOMPETENCER

Med vores koncept får du digitale redskaber til at varetage din virksomheds økonomi helt papirløst.

PAPIRLØST DIGITALT BOGHOLDERI

Vi håndterer din økonomi fra a-z

Kalender DB360

Daglig bogføring af dine bilag og banktransaktioner

Med DB360 får du daglig bog- og ajourføring af dit bogholderi. Senest 24 timer efter at du har godkendt bilaget, er det bogført og lagt ind i dit regnskab i E-conomic.

Benytter du dig i dagligdagen også af afdelings- eller projektstyring i E-conomic, betyder det, at du dagligt kan få lagt omkostninger ind på dine opgaver og dermed være 100% ajour – hele tiden.

Logistik DB360

Betaling af dine leverandører

Betaling af regninger og leverandørbilag er en nødvendig men ofte tidskrævende del af den administrative dagligdag i din virksomhed. Med DB360 som partner bliver alle betalinger ugentligt lagt op i din netbank, så du slipper for at holde styr på betalingsfrister m.m. Det hele sker automatisk, så du kan koncentrere dig om din forretning.

udlaeg kort DB360

Udlæg & Kort

Med os som partner slipper du for selv at skulle holde styr på private udlæg og firmakort. Vores innovative App sikrer, at ingen kvitteringer går tabt, og betaler du med dit private kort, sørger vi for, at pengene kommer tilbage på din konto.

Rykkere DB360

Rykkere & Opkrævninger

En god likviditet er grundlaget i alle virksomheder, og centralt for dette er, at dine kunder betaler til tiden. Med DB360 får du en samarbejdspartner der, grundet den løbende ajourføring af bogholderiet, altid har fokus på dine kunder og deres udestående. Vi håndterer dine kunder professionelt, og sikrer derigennem løbende en kontinuerlig opkrævning af dine tilgodehavender.

Shopping Ansatte DB360

Indberetning af løn og betaling til dine ansatte

Udbetaling af løn og afregning af medarbejdere klarer vi hos DB360. Uanset om du har timelønnede eller funktionæransatte, kan vi levere et system, der effektivt sikrer en løbende indberetning af timer og afregning af løn. Vi mener at rettidig omhu, giver glade medarbejdere.

Filer Bogbogholderi DB360

Håndtering af moms og indberetninger​

DB360 varetager alle indberetninger af SKAT og moms, og sørger også for, at din virksomhed overholder gældende tidsfrister. Den løbende dialog med SKAT er vi også behjælpelig med, hvis behovet opstår.

Innovation Ipad DB360

Månedsrapportering

Som virksomhedsejer er det utrolig vigtigt at have det økonomiske overblik over sin forretning. Sammen med dig sammensætter vi en månedsrapportering for din virksomhed, der hurtigt giver dig overblikket over din virksomheds økonomiske situation. Et godt overblik er ofte den afgørende forskel på de virksomheder, der klarer sig bedre end sine konkurrenter, da overblikket giver mulighed for at handle hurtigt.

slut med at udskyde opgaverne

db360-appen gør det nemt for dig at holde styr på BILAGENE

Med blot få klik er du og dine medarbejdere i stand til at sende bilag direkte til os hos DB360. Derfra klarer vi bøvlet, og sørger for, at virksomhedens økonomi altid er skudsikker og afstemt.

DB360 App Triple View