Styr på Økonomien giver "ro i maven"

En virksomhed er en organisation, der producerer og sælger varer eller tjenester. Disse transaktioner medfører en række bagvedliggende handlinger, og det er her bogholderiarbejdet træder i kraft. 

At have styr på sin økonomi og dermed sit bogholderi giver uden tvivl “ro i maven,” men før man når til det punkt, kan bogholderiet give en masse frustationer. 

Det vigtigste er, at fokusere på det man er god til og brænder for, og det kan derfor være en god ide både mentalt set men også økonomisk set at overdrage bogholderiet i professionelle hænder. 

Interview Kunde DB360

Ekstern bogholder og økonomichef

I de fleste mindre virksomheder er der ikke timer nok til at ansætte en intern bogholder eller økonomichef. Men for langt de fleste mindre virksomheder kan bogholderiet sagtens klares med ekstern hjælp. 

Der er mange ting du slipper for når du ikke skal have en fastansat bogholder eller økonomichef siddende i virksomheden, men blot kan benytte dig af en ekstern. Og samtidig med får du gavn af den ekspertise en uddannet bogholder og økonomichef har. 

Bilagsflowet i virksomheden

Ethvert køb i virksomheden medfører som regel en transaktion i banken samt et bilag. Dette bilag skal “transporteres” til de rigtige hænder. 

Hos os får du din egen faktura mail, som dine leverandører sender fakturaer til. Fakturaerne lander i vores bilagssoftware, hvor de bliver valideret (leverandør, dato, beløb etc. bliver aflæst). 

Herefter sendes bilaget til godkendelse hos den i virksomheden, som har ansvaret for at godkende bilag. Vedkommende logger ind enten via app eller computer og godkender eller afviser bilaget. 

Hvis bilaget godkendes bliver det overført til virksomhedens regnskabsprogram og bogført korrekt i forhold til moms, SKAT og rapportering. 

Efterfølgende indlæses bilaget i din netbank til betaling.    

 

Bøger Bogholderi DB360 1

Hvad med bonner og kvitteringer?

Når man er i Brugsen for at hente rundstykker til morgenkaffen, får man en kassebon udleveret – og den slags bilag har det med at blive væk. 

Vi har derfor lavet en bilags App så du hurtigt kan tage et billede af bonnen før den forsvinder i mængden. 

I youtube videoen kan du se, hvor let det er at sende bilag med vores App.

Betaler du med dit private kort, sørger vi for, at pengene kommer tilbage på din konto.

Og hvad med "alt det andet"?

Vi tilbyder en komplet økonomistyring, og det betyder, at vi også klarer “alt det andet.” 

Vi rykker dine debitorer ved for sen betaling. 

Hvis du er ansat af virksomheden eller har ansatte indberetter vi lønnen og administrerer lønudbetalingen. 

Vi afstemmer naturligvis din bank, så vi er sikre på, at vi har modtaget alle dine bilag, og du får de fradrag, du er berettiget til.

Hver måned vil der blive udarbejdet en månedsopgørelse så du kan følge med i virksomhedens udvikling. 

Vi afstemmer dine kreditorer jævnligt og sørger for, at eventuelle krediteringer bliver tilbagebetalt på din konto. 

Momsen klarer vi naturligvis også, og vi sørger for, at den bliver afregnet til tiden.

Filer Bogbogholderi DB360
Rykkere DB360

Opsigelse af evt. samarbejde

Hos os er der ingen binding, og du kan opsige et evt. samarbejde med øjeblikkelig virkning.  

Vi arbejder i DIT regnskabsprogram, og derfor kan du til enhver tid få en anden bogholder til at overtage dit bogholderi.