ADRESSE

DB360.dk
Hærvejen 8 

6230 Rødekro
Danmark

OM OS

DB360 er en flok professionelle digitale bogholdere og økonomieksperter, som tilbyder en online automatiseret bogføringsservice for virksomheder i hele Danmark.

© DB360

PRIMARY

Color palette

SECONDARY

Flyt dit bogholderi i skyen

Kontakt os for en uforpligtende snak, hvor vi forklarer mere om, hvad vi kan gøre for dig. 

Få et gratis tilbud

Altid 100% styr på tallene

Med DB360 som samarbejdspartner er der altid 100% styr på tallene. De holder styr på både kunder og leverandører til vores store tilfredshed. Hvis du vil have et bogholderi, der altid er opdateret, og en økonomi der altid er skarpslebet, så vælg DB360.dk's service. 

Lars Tobler
ejer af Eurojob Denmark ApS

Glade og tilfredse kunder

Save time

Lorem ipsum te qui noster verterem nominati, ad sonet altera periculis vix. Vim posse legimus no. 

Save time

Lorem ipsum te qui noster verterem nominati, ad sonet altera periculis vix. Vim posse legimus no. 

Save time

Lorem ipsum te qui noster verterem nominati, ad sonet altera periculis vix. Vim posse legimus no. 

Få gratis rådgivning

Fortæl os om dine udfordringer, og vi kontakter dig snarest muligt.

Økonomisk overblik

Spar tid

Altid adgang 

"Vort samarbejde med DB360 giver ro og tryghed. De sikrer, at vore økonomiske deadlines overholdes. De holder styr på bogholderiet, og følger op, når det er nødvendigt. Bilagsløsningen fungerer upåklageligt, og gør hverdage lettere. Samtidigt skabes der et godt overblik."

Tim Skovmand
Ejer, Tinglev Bogtrykkeri ApS

HJEMKOMPETENCERVORES APPSAMARBEJDSPARTNEREBOGHOLDERIREGNSKABKONTAKT OSFå et gratis tilbud

Hvad kan vi hjælpe dig med

Daglig bogføring af dine bilag og banktransaktioner

Vi bogfører dagligt dine bilag og banktransaktioner, så dit bogholderi ALTID er 100% up to date.

Betaling af dine 
leverandører

Vi søger for ugentligt at betale dine leverandørfakturaer, så du kun skal fokusere på din kerneforretning. 

Håndtering af løn til dine ansatte

Har du ansatte sørger vi for indberetning af deres løn samt udbetaling af lønnen.

Tømning af E-boks

Hver uge tømmer vi din post i E-boks og fremsender den til dig per mail. Eventuelle fakturaer sørger vi selvfølgelig for at sætte til betaling. 

Rykning af dine kunder

Har du kunder, der har overskredet betalingsfristen, sørger vi for at rykke dem, så du hurtigere får betaling for dine varer/ydelser. 

Økonomisk overblik

Hver måned laver vi en månedsrapport til dig, så du let og hurtigt kan følge med i din økonomi. 

Afstemning af bank

Vi sørger for at din bankkonto altid er afstemt, og på den måde sikrer vi os, at du får de fradrag, du er berettiget til. 

Indberetning af moms

Vi sørger selvfølgelig for løbende at udarbejde momsopgørelser og vi indberetter din moms til tiden.  

Hvorfor vælge en e-bogholder?

I alle virksomheder er der en form for bogholderi. Der skal holdes styr på diverse transaktioner, og der skal sendes og betales fakturaer. Herudover skal der måske udbetales løn, og der skal indberettes moms. Der kan altså hurtigt gå en del tid med økonomistyring og administration. 

En bogholder sørger kort og godt for, at der er styr på økonomien i virksomheden. Driver du en mindre virksomhed, vil du som regel selv agere bogholder, idet du selv står for at holde styr på økonomien i din forretning. 

Som erhvervsdrivende er det imidlertid næppe bogholderi, der er din store passion, men derimod dét, du har bygget din forretning op omkring. Er du for eksempel tømrer, ønsker du sandsynligvis ikke at bruge dine arbejdsdage på at holde styr på fakturaer. Det samme gælder, hvis du er grafisk designer eller driver en konsulentvirksomhed. Som erhvervsdrivende vil du ganske enkelt gerne bruge din tid på dét, du brænder for: At udvikle din forretning. 

Når du vælger at samarbejde med en e-bogholder, slipper du for at bruge din tid på økonomistyring. Samtidig er du sikker på, at intet fejlagtigt bliver overset, og at du får alle de fradrag, du er berettiget til. Du sikrer med andre ord, at der er orden i økonomien, uden at du selv behøver bekymre dig om dette arbejdsområde. Du får altså frigivet en masse tid og slipper samtidig for de frustrationer, økonomistyring indimellem kan bringe med sig.

Hvilke opgaver kan en onlinebogholder løse?

En e-bogholder eller en onlinebogholder kan løse alle de samme opgaver, som en ”almindelig” bogholder kan. Der er ganske enkelt tale om en løsning, hvor din bogholder ikke fysisk er til stede på dit kontor, men hvor alting derimod ordnes digitalt. Det betyder også, at dit bogholderi ligger i skyen og dermed altid er lettilgængeligt. 

Når du vælger en e-bogholder som os hos DB360, får du glæde af de kompetencer, en professionel bogholder har, men undgår at fastansætte en bogholder i virksomheden. Det kan der i mange tilfælde være en stor økonomisk fordel i. 

Vælger du at samarbejde med en onlinebogholder hos DB360, udfører vi blandt andet følgende opgaver: 

Vi gennemgår tilsendte fakturaer og sender disse til godkendelse hos dig. Når de er godkendt online eller i din app til dette formål, sørger vi for at betale fakturaerne for dig. 

  • Ved for sen betaling sørger vi for at rykke dine debitorer. 
  • Hvis du selv eller andre skal have løn af virksomheden, sørger vi for lønindberetningen og administrerer lønudbetalingen. 
  • Vi afstemmer din bank for at sikre, at vi har modtaget alle dine bilag. Samtidig sikrer vi os, at du får alle de fradrag, du er berettiget til. 
  • Hver måned udarbejder vi en månedsopgørelse, så du altid har et grundigt indblik i din økonomi. 
  • Vi sørger for jævnligt af afstemme dine kreditorer og sikre, at eventuelle krediteringer ender på din konto. 
  • Vi sørger for at indberette og betale moms, så dette sker korrekt og til tiden. 

Kort sagt tilbyder vi komplet 360 graders økonomistyring til dig, der gerne vil bruge din tid på andre ting end bilag, fakturaer, lønadministration og deslige. Som din e-bogholder står vi for alt, hvad der har med din økonomi at gøre, og er din pålidelige samarbejdspartner, du altid kan gå til.

I hvilke virksomheder giver det mening at vælge onlinebogføring?

Hos DB360 hjælper vi en lang række virksomheder med at varetage deres bogføring online. Typisk er der tale om virksomheder, som ikke selv har tiden eller kompetencerne til at varetage bogholderiet, og som derfor vælger at lægge denne arbejdsopgave i vores kyndige hænder. 

Det giver som regel rigtig god mening at alliere sig med en onlinebogholder i mellemstore virksomheder. I mindre virksomheder vil du som regel nemt selv kunne klare bogholderiopgaverne, imens det i helt store virksomheder kan være relevant at fastansætte en bogholder eller økonomichef, fordi økonomien fylder så meget. 

En e-bogholder er altså den perfekte løsning i virksomheder, der befinder sig på et mellemstadie mellem selv at kunne varetager bogføringen og at have brug for egen bogholder. 

At samarbejde med en e-bogholder er markant billigere end at ansætte en bogholder selv. Hos DB360 betaler du en fast pris hver måned og får til gengæld professionel økonomistyring fra A til Z. Du betaler ikke en timepris, hvorved prisen kan variere fra måned til måned, men får derimod en fast pris, som er bestemt ud fra dine behov og din virksomheds karakter. 

Vil du vide, hvad det ville koste dig at samarbejde med en e-bogholder? Så kan du benytte dig af vores prisberegner. Ved hjælp af denne kan du få et overslag på, hvad en onlinebogholder ville koste for netop din virksomhed, og ud fra dette har du således mulighed for at vurdere, om denne løsning giver mening for dig at kigge nærmere på.

Kontakt os for at høre mere om onlinebogholderi

Hos DB360 kan vi fungere som din e-bogholder og hjælpe dig med at holde styr på alt, hvad der har med din virksomheds økonomi at gøre. Vi har specialiseret os i onlinebogføring, fordi vi synes, det giver god mening, at du bruger din tid på dét, du er god til, imens vi tager os af dét, vi brillerer i. 

Vores onlinebogholderteam består af revisorer og bogholdere, der brænder for økonomistyring, og som med garanti effektivt kan hjælpe dig med at holde styr på tallene i din forretning. Du kan altså helt roligt overlade dine bogholderiopgaver til os. Hos os er din bogholder online fremfor fysisk til stede, men du får naturligvis (mindst) lige så meget glæde af en e-bogholder hos DB360, som du ville gøre af en hvilken som helst anden bogholderløsning. 

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din forretning? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi besvarer naturligvis gladeligt alle dine spørgsmål og hjælper dig med at finde ud af, om en e-bogholder er den rette løsning for netop dig. Du kan kontakte os på 88 70 70 49 eller på [email protected].


E-bogholder

En e-bogholder gør akkurat det samme, som en almindelig bogholder gør. Det gælder blot, at alting er digitaliseret hos en e-bogholder, og at en sådan ikke er fastansat i din virksomhed. Derimod bidrager en e-bogholder til din forretning i det omfang, der giver mening for dig.

Her på siden kan du blive klogere på onlinebogføring. Vi kigger blandt andet på, hvornår det giver mening at vælge en e-bogholder fremfor en almindelig bogholder, samt hvilke opgaver en onlinebogholder kan løse.