blank

ADRESSE

DB360.dk
Hærvejen 8 

6230 Rødekro
Danmark

OM OS

DB360 er en flok professionelle digitale bogholdere og økonomieksperter, som tilbyder en online automatiseret bogføringsservice for virksomheder i hele Danmark.

© DB360

PRIMARY

Color palette

SECONDARY

Flyt dit bogholderi i skyen

Kontakt os for en uforpligtende snak, hvor vi forklarer mere om, hvad vi kan gøre for dig. 

Få et gratis tilbud

Altid 100% styr på tallene

Med DB360 som samarbejdspartner er der altid 100% styr på tallene. De holder styr på både kunder og leverandører til vores store tilfredshed. Hvis du vil have et bogholderi, der altid er opdateret, og en økonomi der altid er skarpslebet, så vælg DB360.dk's service. 

Lars Tobler
ejer af Eurojob Denmark ApS

Så nemt kan du få indført digital bilagshåndtering i din digitale bogføring

Med digital bogføring slipper du af med dine papirbilag en gang for alle. Men hvordan overdrager du dine bilag digitalt til din bogholder? Det findes der flere forskellige metoder til - og du kommer sikkert til at bruge flere af dem i forbindelse med din digitale bilags- og fakturahåndtering. Med mindre du vælger DB360 til at stå for din digitale bogføring.

Du kender det sikkert alt for godt! At du har fået forlagt et eller andet papirbilag, som du skal bruge i regnskabet.

Du leder alle vegne. Du starter med de mest logiske steder, og ender med at lede virkelig besynderlige steder. Som f.eks. i køleskabet! Steder, hvor du egentlig godt ved, at du aldrig vil finde det famøse bilag. Bare for en sikkerheds skyld.

Slip for "papir-bøvlet" og lad DB360 klare din bogføring. 

Få gratis rådgivning

Fortæl os om dine udfordringer, og vi kontakter dig snarest muligt.

Færre arbejdsgange

Glade og tilfredse kunder

Save time

Lorem ipsum te qui noster verterem nominati, ad sonet altera periculis vix. Vim posse legimus no. 

Save time

Lorem ipsum te qui noster verterem nominati, ad sonet altera periculis vix. Vim posse legimus no. 

Save time

Lorem ipsum te qui noster verterem nominati, ad sonet altera periculis vix. Vim posse legimus no. 

Få digital bogføring med DB360

Vil du vide mere om digital faktura- og bilagshåndtering og digital bogføring med DB360? Så kontakt os ved hjælp af kontaktformularen her på siden, send en mail til [email protected] eller giv os et ring på 88 70 70 49.

Ingen bortkomne bilag

Sikkert gemt i skyen

"Vort samarbejde med DB360 giver ro og tryghed. De sikrer, at vore økonomiske deadlines overholdes. De holder styr på bogholderiet, og følger op, når det er nødvendigt. Bilagsløsningen fungerer upåklageligt, og gør hverdage lettere. Samtidigt skabes der et godt overblik."

Tim Skovmand
Ejer, Tinglev Bogtrykkeri ApS

HJEMKOMPETENCERVORES APPSAMARBEJDSPARTNEREBOGHOLDERIREGNSKABKONTAKT OSFå et gratis tilbud

Hvad kan vi hjælpe dig med

Daglig bogføring af dine bilag og banktransaktioner

Vi bogfører dagligt dine bilag og banktransaktioner, så dit bogholderi ALTID er 100% up to date.

Betaling af dine 
leverandører

Vi søger for ugentligt at betale dine leverandørfakturaer, så du kun skal fokusere på din kerneforretning. 

Håndtering af løn til dine ansatte

Har du ansatte sørger vi for indberetning af deres løn samt udbetaling af lønnen.

Tømning af E-boks

Hver uge tømmer vi din post i E-boks og fremsender den til dig per mail. Eventuelle fakturaer sørger vi selvfølgelig for at sætte til betaling. 

Rykning af dine kunder

Har du kunder, der har overskredet betalingsfristen, sørger vi for at rykke dem, så du hurtigere får betaling for dine varer/ydelser. 

Økonomisk overblik

Hver måned laver vi en månedsrapport til dig, så du let og hurtigt kan følge med i din økonomi. 

Afstemning af bank

Vi sørger for at din bankkonto altid er afstemt, og på den måde sikrer vi os, at du får de fradrag, du er berettiget til. 

Indberetning af moms

Vi sørger selvfølgelig for løbende at udarbejde momsopgørelser og vi indberetter din moms til tiden.  

Fra papir til digital økonomi

Alle de adrenalin-chok slipper både du og dine medarbejdere for ved at digitalisere bilagshåndteringen. 

Gør I det, gemmes alle bilag digitalt. Enten i form af de PDF-fakturaer, I allerede modtager fra jeres leverandører, eller ved at I tager et billede af f.eks. kassebonen fra butikken eller hotellet med mobilen, når I betaler for jeres varer eller et ophold. 

Selve den digitale bilagshåndtering kan klares på flere forskellige måder i praksis. Lige fra den helt lavpraktiske løsning med et delt drev på DropBox, OneDrive eller Google Drev og til at bruge en særlig app til formålet.

Den lavpraktiske løsning med DropBox, OneDrive og Google Drev

Den allermest lavpraktiske løsning på elektronisk bilagshåndtering foregår ved hjælp af en delt mappe på firmaets DropBox-, OneDrive- eller Google Drev-konto. 

Mappen deler bogholderen med alle medarbejdere. De kan så trække modtagne PDF-fakturer over i mappen, lige som de kan gemme billeder af alle kasseboner og andre papirbilag, så snart de har taget et billede af dem med deres SmartPhone. 

Det kræver kun, at de installerer app'en til enten OneDrive, Google Drev eller DropBox på deres mobil. Så er det nemt, lige at gemme billedet af kvitteringen fra mobilen, så snart det er taget. 

Samtidig er det en god ide, at medarbejderne også har en genvej til den delte mappe på skrivebordet på deres computer. Så kan de nemt få trukket modtagne fakturaer og andre bilag over i den delte mappe. 

Tilsvarende kan fakturaer og andre bilag, der tilsendes virksomheden pr. fysisk post, fotograferes eller scannes ind og gemmes i den delte mappe. 

Herefter kan bogholderen - enten jeres interne eller en  ekstern freelance bogholder - gå ind og finde de enkelte bilag, efterhånden som der bliver brug for dem i bogføringen.

I bogføringsprogrammet kan bogholderen så vedhæfte hvert enkelt bilag som enten en PDF-fil eller et billede på de tilhørende poster i bogføringen.

De app-baserede løsninger

Har du mange kørende sælgere, servicefolk eller andre medarbejdere, som får mange boner og andre papirbilag i løbet af deres arbejdsdag? 

Så bør du overveje at anskaffe en særlig app til digital registrering af bilag. 

Her findes der flere forskellige at vælge imellem.

Pleo

Mest kendt er nok Pleo, som er en løsning med et betalingskort og en tilhørende app, du kan fotografere kvitteringen med. 

Pleo-betalingskortet erstatter så jeres nuværende firmakort. Og hver gang at du eller en anden medarbejder betaler med kortet, bliver du automatisk mindet om, at du skal tage et billede af bonen fra transaktionen. Denne bliver så sendt til dit bogføringsprogram sammen med betalingsoplysningerne fra banken. 

Du kan også bruge Pleo-løsningen til at samle rejseafregninger og holde styr på dit eget og de andre medarbejderes forbrug af firmaets penge. 

Pleo-løsningen koster et fast gebyr pr. måned pr. medarbejder.

DB360-appen

Som kunde hos DB360 får du helt gratis adgang til vores helt egen bilagsapp. 

Med den kan du tage billeder af de forskellige boner og andre papirbilag, som du ikke modtager elektronisk. 

Til hvert bilag kan du skrive en lille kommentar om, hvad bilaget dækker. Samtidig kan du også angive, om der er betalt med jeres firmakort, eller du har lagt pengene ud fra din private konto. 

Er der tale om et privat udlæg, sker der automatisk refusion af beløbet, lige så snart billedet af bilaget er modtaget og registreret. Derved kommer du ikke til at skulle gå og vente på de penge, som du har lagt ud for firmaet. 

Bilagsappen fås både til Android- og iOS Smartphones - og du kan læse mere om DB360-appen her!


Slut med manuelle arbejdsgange på papir

Med digital bilagshåndtering slipper du også for hele cirkusset med at få godkendt indkommende fakturaer og andre bilag af de medarbejdere, der har ansvaret for udgiften. 

I de fleste firmaer med bare nogle få ansatte foregår den slags stadig på papir. Oftest ved at bogholderen eller ejeren udskriver indkommende bilag, som de respektive medarbejdere så skal kvittere på. 

Bilagene bliver derefter båret rundt i firmaet til alle relevante medarbejdere. Oftest af bogholderen selv. 

Men selv et par enkelte bilag kan nemt komme til at ligge længe, før der bliver tid til at få godkendt dem i hverdagen. Nogen gange så længe, at bogholderen lige er nødt til at rykke for godkendelsen. 

Samtidig betyder ventetiden på at få godkendt bilagene, at det pågældende bilag ikke kan blive bogført, før det er godkendt. Derfor opstår der meget naturligt et vist efterslæb på opdateringen af regnskabet. Et efterslæb, der vokser, jo længere tid der går, før bilagene bliver godkendt. 

Det gør det til en meget tidskrævende proces for bogholderen at håndtere hele godkendelsesprocessen omkring papirbilag. Regner du bogholderens timeløn med til alt lige fra eventuel udskrift, rundbæring og rykning for godkendelse, kan det snildt løbe op i 50-75 kroner pr. bilag! 

Med ved at digitalisere hele processen, slipper du for de tidskrævende manuelle arbejdsgange. Det gør samtidig godkendelsesprocessen meget mere smidig for alle parter. Derved får du hurtigere de fornødne godkendelser - og kan hurtigere få bogført de enkelte bilag. 

Det giver et meget mere retvisende og opdateret regnskab uden tidligere tiders administrative efterslæb på grund af alt papirnusseriet.

Digital bilags- og fakturagodkendelse

Digital bilagsgodkendelse kan helt lavpraktisk foregå ved, at de enkelte medarbejdere går ind og skriver en kommentar til det pågældende bilag i f.eks. DropBox. 

Det kan også gøres mere avanceret ved hjælp af en tjeneste i skyen som f.eks. Roger.io. Denne tjeneste kan håndtere hele godkendelsesprocessen internt i jeres firma, sørge for at sætte alle regninger til betaling i banken, og lægge bilagene til bogføring i jeres økonomisystem. 

Som kunde hos DB360 behøver du ikke tænke yderligere på hverken papirbilag eller digtale godkendelsesprocesser. Vi har sat det hele op for jer, så det kører. Det sparer dig for masser af penge til bogføring hver måned - og sikrer dig et altid opdateret regnskab med deraf følgende bedre overblik over firmaets økonomi.