blank

ADRESSE

DB360.dk
Hærvejen 8 

6230 Rødekro
Danmark

OM OS

DB360 er en flok professionelle digitale bogholdere og økonomieksperter, som tilbyder en online automatiseret bogføringsservice for virksomheder i hele Danmark.

© DB360

PRIMARY

Color palette

SECONDARY

Flyt dit bogholderi i skyen

Kontakt os for en uforpligtende snak, hvor vi forklarer mere om, hvad vi kan gøre for dig. 

Få et gratis tilbud

Altid 100% styr på tallene

Med DB360 som samarbejdspartner er der altid 100% styr på tallene. De holder styr på både kunder og leverandører til vores store tilfredshed. Hvis du vil have et bogholderi, der altid er opdateret, og en økonomi der altid er skarpslebet, så vælg DB360.dk's service. 

Lars Tobler
ejer af Eurojob Denmark ApS

Mangler du hjælp til bogholderiet? 

Få professionel hjælp til dit bogholderi

En bogholder holder styr på dit regnskab, sørger for at alle bilag bogføres og arkiveres, og at regnskabet klargøres til en revisor til godkendelse. At have styr på sit bogholderi giver uden tvivl "ro i maven," men før man når til det punkt, kan bogholderiet give en masse frustationer. 

Som selvstændig erhvervsdrivende kan du frigive tid og undgå en masse bekymringer og frustrationer ved at outsource bogholderiet til en freelance bogholder. 

Oursourcer du dit regnskab til os, sørger vi for at deadlines overholdes, momsen indberettes og at regnskabet altid er up to date. 

Vi mødes gerne til en kop kaffe og en god snak, hvor vi kan lære hinanden at kende - selvfølgelig helt uforpligtende og helt gratis

Få gratis rådgivning

Fortæl os om dine udfordringer, og vi kontakter dig snarest muligt.

Glade og tilfredse kunder

Save time

Lorem ipsum te qui noster verterem nominati, ad sonet altera periculis vix. Vim posse legimus no. 

Save time

Lorem ipsum te qui noster verterem nominati, ad sonet altera periculis vix. Vim posse legimus no. 

Save time

Lorem ipsum te qui noster verterem nominati, ad sonet altera periculis vix. Vim posse legimus no. 

Kontakt os for at høre mere om vores services

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi som papirløst bogholderi kan hjælpe dig med at holde styr på virksomhedens økonomi? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi tager hellere end gerne en snak med dig om, hvorvidt det er den rette løsning for netop dig at få os til at agere freelance-bogholder i din forretning.

Vi tilbyder en allround, 360 graders løsning, hvilket betyder, at du kan være helt sikker på, at intet i økonomien bliver overset. Ved at overlade økonomistyringen til os, får du frigivet en masse tid, som du kan bruge på dét, du synes er spændende: Din forretning.

Du kan kontakte os på 88 70 70 49 eller
[email protected], hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Økonomisk overblik

Spar penge

Sikkert gemt i skyen

"Vort samarbejde med DB360 giver ro og tryghed. De sikrer, at vore økonomiske deadlines overholdes. De holder styr på bogholderiet, og følger op, når det er nødvendigt. Bilagsløsningen fungerer upåklageligt, og gør hverdage lettere. Samtidigt skabes der et godt overblik."

Tim Skovmand
Ejer, Tinglev Bogtrykkeri ApS

HJEMKOMPETENCERVORES APPSAMARBEJDSPARTNEREBOGHOLDERIREGNSKABKONTAKT OSFå et gratis tilbud

Hvad kan vi hjælpe dig med

Daglig bogføring af dine bilag og banktransaktioner

Vi bogfører dagligt dine bilag og banktransaktioner, så dit bogholderi ALTID er 100% up to date.

Betaling af dine 
leverandører

Vi søger for ugentligt at betale dine leverandørfakturaer, så du kun skal fokusere på din kerneforretning. 

Håndtering af løn til dine ansatte

Har du ansatte sørger vi for indberetning af deres løn samt udbetaling af lønnen.

Tømning af E-boks

Hver uge tømmer vi din post i E-boks og fremsender den til dig per mail. Eventuelle fakturaer sørger vi selvfølgelig for at sætte til betaling. 

Rykning af dine kunder

Har du kunder, der har overskredet betalingsfristen, sørger vi for at rykke dem, så du hurtigere får betaling for dine varer/ydelser. 

Økonomisk overblik

Hver måned laver vi en månedsrapport til dig, så du let og hurtigt kan følge med i din økonomi. 

Afstemning af bank

Vi sørger for at din bankkonto altid er afstemt, og på den måde sikrer vi os, at du får de fradrag, du er berettiget til. 

Indberetning af moms

Vi sørger selvfølgelig for løbende at udarbejde momsopgørelser og vi indberetter din moms til tiden.  

Bogholder 

Som erhvervsdrivende vil du naturligvis gerne bruge din tid på det, du er god til, og som du brænder for. Derfor er bogholderi næppe en topprioritet for dig, selvom det er en central del af dét at drive virksomhed. 

Hos DB360 fungerer vi som din onlinebogholder. Vi holder styr på økonomien for dig, så du er sikker på, at intet bliver overset. Læs mere om vores bogholderservice her på siden, eller kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Hvad er en bogholder, og hvem kan få glæde af en sådan?

I enhver virksomhed sker der en række transaktioner, blandt andet når der bliver handlet med leverandører og udbetalt løn. Bogholderi går ganske enkelt ud på at holde styr på alle disse transaktioner og økonomien i virksomheden generelt. Denne opgave varetages af en bogholder. 

Det gælder således, at enhver virksomhed kan få glæde af en bogholder, og faktisk har alle virksomheder et bogholderi, selvom der måske ikke ligefrem er en bogholder ansat. Driver du for eksempel en enkeltmandsvirksomhed, er du din egen bogholder, da du selv sørger for både at betale og sende fakturaer, udbetale din egen løn og så videre. 

I store virksomheder har man typisk en bogholder eller økonomichef ansat, som står for at holde styr på alt lige fra momsindberetning til fakturaer, rykkere og lønudbetalinger. Dette kan imidlertid sjældent betale sig i mindre og mellemstore virksomheder, hvorfor det i stedet kan være relevant at overveje at få hjælp af en onlinebogholder.

Derfor skal du overveje en onlinebogholder

En onlinebogholder eller en freelance-bogholder er det oplagte valg for dig, der gerne vil have hjælp til at holde styr på økonomien, men for hvem det trods alt ikke er relevant at ansætte egen bogholder på hverken fuldtid eller deltid. 

En freelance-bogholder er altså et godt valg i mellemstore virksomheder, hvor der er en del transaktioner at holde styr på, men hvor økonomi alligevel ikke fylder nok til, at det giver mening at ansætte for eksempel en økonomichef. Det er altså en god ”mellemløsning” for virksomheden, som er for stor til, at du som ejer selv kan håndtere økonomien, men for lille til, at det er relevant at fastansætte en bogholder fast. 

Med en onlinebogholder som os hos DB360 får du glæde af de kompetencer, en professionel bogholder har, men slipper for selv at skulle ansætte. Du kan være helt sikker på, at der er orden i bilagene, og du slipper for selv at skulle bekymre dig om at holde styr på økonomien. Du får altså frigivet en masse tid, du i stedet kan bruge på dét, du brænder for. Samtidig sparer vi dig for de frustrationer og irritationer, økonomi umiskendeligt kan føre med sig.

3 gode grunde til at vælge en onlinebogholder:

 • Ved at overlade bogholderiet til en anden får du frigivet en masse tid. 
 • Med en freelance-bogholder kan du være sikker på, at der er styr på økonomien i virksomheden, og at intet bliver overset. 
 • Du får glæde af en professionel bogholders kompetencer, men er fri for selv at ansætte.

Hvad koster en bogholder?

Skal du fastansætte en bogholder eller økonomichef, kan det selvsagt blive en dyr fornøjelse. Det giver derfor som regel kun mening at vælge denne løsning i store virksomheder med adskillige leverandører, kunder, samarbejdspartnere og ansatte. 

Hvis du vælger os hos DB360 som bogholder, betaler du kun for vores service i det omfang, der giver mening for dig og din virksomhed. Din individuelle pris afhænger blandt andet af, hvor mange leverandørbilag virksomheden har på årsbasis, samt om I i virksomheden har brug for inkasso- og rykkerservice eller ej. Du betaler altså for en bogholderløsning, der matcher virksomhedens behov. 

Netop fordi prisen er tilpasset virksomhedens individuelle løsning, er det ikke muligt for os give dig en fast pris på vores bogholderservice. Vi kan imidlertid sige så meget som, at vi altid forsøger at holde vores priser på et niveau, hvor alle kan være med. Desuden gælder det, at du hos os får en allroundløsning, hvor alt er inkluderet i en fast pris fremfor, at du skal betale en bogholder på timepris, hvorved prisen kan variere fra måned til måned. Der er altså ingen uforudsete udgifter. 

Vil du blive klogere på, hvad bogholderi igennem os ville koste, kan du benytte vores prisberegner. Ved hjælp af denne kan du få et overslag på en onlinebogholder. Prisen er vejledende, men giver dig et godt grundlag for at træffe den rette beslutning. Er du fortsat i tvivl om, hvorvidt DB360 er den rette bogholderløsning for dig, er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte os.


Priseksempler

Hos os har vi faste priser, og det betyder ingen overraskelser for dig

 • Daglig bogføring af bilag
 • Ugentlig betaling af leverandører
 • Bogføring og afstemning af banktransaktioner
 • Løbende tømning af E-boks
 • Månedsrapportering
 • Udarbejdelse af momsopgørelser samt indberetning af momsen

Mini

VÆLG

2325/måned

op til 600 leverandørfakturaer per år:

 • Daglig bogføring af bilag
 • Ugentlig betaling af leverandører
 • Bogføring og afstemning af banktransaktioner
 • Løbende tømning af E-boks
 • Månedsrapportering
 • Udarbejdelse af momsopgørelser samt indberetning af momsen
 • Rykkerservice
 • Lønadministration for 3 ansatte

Medi

4235/måned

VÆLG

op til 1200 leverandørfakturaer per år:

MEST

POPULÆRE

 • Daglig bogføring af bilag
 • Ugentlig betaling af leverandører
 • Bogføring og afstemning af banktransaktioner
 • Løbende tømning af E-boks
 • Månedsrapportering
 • Udarbejdelse af momsopgørelser samt indberetning af momsen
 • Lønadministration for 6 ansatte

Maxi

VÆLG

6375kr/måned

op til 2400  leverandørfakturaer per år:

Hos DB360 sørger vi for at:

 • rykke dine debitorer ved for sen betaling. 
 • indberette løn og administrere lønudbetalingen. 
 • afstemme din bank for blandt andet at sikre, at du får alle de fradrag, du er berettiget til. 
 • afstemme dine kreditorer. 
 • momsen bliver indberettet og betalt. 
 • tømme din e-boks

Hos DB360 får du altså komplet 360 graders økonomistyring. Vi holder styr på alle aspekter af virksomhedens økonomi og sørger for at gøre det så nemt som overhovedet muligt for dig at holde styr på bilag, fakturaer, rykkere og deslige. Vi er et papirløst bogholderi, og alting foregår således 100 % digitalt. Alting ligger i skyen, så du er fri for fysiske bilag, der bliver væk eller står og samler støv på kontoret. 

Har du at gøre med et fysisk bilag – for eksempel en kassebon – kan du scanne den ind ved hjælp af vores app, Bilagseksperten, hvorefter vi sørger for korrekt bogføring. Kort sagt er DB360 bogholderi gjort nemt, overskueligt og helt ligetil.

Bogholderi gjort nemt og ligetil

Det kan være både tidskrævende og frustrerende at holde styr på bilag, fakturaer, lønudbetalinger og deslige. Derfor giver det god mening at overlade bogholderiet til én, der brillerer på netop denne front – så kan du i stedet bruge din tid på dét, du er bedst til og brænder for. 

Hos DB360 har vi et ønske om at gøre bogholderiet meget nemmere og mere overskueligt for erhvervsdrivende. Som kunde får du din egen fakturamail hos os, som alle dine leverandører kan sende fakturaer til. Vi sørger for at gennemgå disse, hvorefter vi sender dem til godkendelse hos dig eller den, der har ansvaret for at godkende bilag i din virksomhed. Godkendelsen kan foregå enten via app eller på vores hjemmeside, hvor virksomheden får sit eget login. 

Når et bilag er godkendt, sørger vi for at bogføre det korrekt i forhold til SKAT, moms og rapportering. Vi bogfører dagligt og indlæser i banken en gang om ugen, så du kan være sikker på at overholde alle dine fakturaers forfaldsdatoer. 

Foruden at kunne klare betaling af dine fakturaer, kan vi naturligvis også være behjælpelige den anden vej rundt. Vi kan således holde øje med, om dine fakturaer bliver betalt, og eventuelt udsende rykkere, når det ikke er tilfældet. Samtidig hjælper vi gerne med lønudbetalingen, hvis du har ansatte eller selv skal have løn af virksomheden. Kort sagt klarer vi alt, hvad der har med bogholderi at gøre, for dig.