ADRESSE

DB360.dk
Hærvejen 8 

6230 Rødekro
Danmark

OM OS

DB360 er en flok professionelle digitale bogholdere og økonomieksperter, som tilbyder en online automatiseret bogføringsservice for virksomheder i hele Danmark.

© DB360

PRIMARY

Color palette

SECONDARY

Flyt dit bogholderi i skyen

Kontakt os for en uforpligtende snak, hvor vi forklarer mere om, hvad vi kan gøre for dig. 

Få et gratis tilbud

Glade og tilfredse kunder

Save time

Lorem ipsum te qui noster verterem nominati, ad sonet altera periculis vix. Vim posse legimus no. 

Save time

Lorem ipsum te qui noster verterem nominati, ad sonet altera periculis vix. Vim posse legimus no. 

Save time

Lorem ipsum te qui noster verterem nominati, ad sonet altera periculis vix. Vim posse legimus no. 

HJEMKOMPETENCERVORES APPSAMARBEJDSPARTNEREBOGHOLDERIREGNSKABKONTAKT OSFå et gratis tilbud

Hvad kan vi hjælpe dig med

Daglig bogføring af dine bilag og banktransaktioner

Vi bogfører dagligt dine bilag og banktransaktioner, så dit bogholderi ALTID er 100% up to date.

Betaling af dine 
leverandører

Vi søger for ugentligt at betale dine leverandørfakturaer, så du kun skal fokusere på din kerneforretning. 

Håndtering af løn til dine ansatte

Har du ansatte sørger vi for indberetning af deres løn samt udbetaling af lønnen.

Tømning af E-boks

Hver uge tømmer vi din post i E-boks og fremsender den til dig per mail. Eventuelle fakturaer sørger vi selvfølgelig for at sætte til betaling. 

Rykning af dine kunder

Har du kunder, der har overskredet betalingsfristen, sørger vi for at rykke dem, så du hurtigere får betaling for dine varer/ydelser. 

Økonomisk overblik

Hver måned laver vi en månedsrapport til dig, så du let og hurtigt kan følge med i din økonomi. 

Afstemning af bank

Vi sørger for at din bankkonto altid er afstemt, og på den måde sikrer vi os, at du får de fradrag, du er berettiget til. 

Indberetning af moms

Vi sørger selvfølgelig for løbende at udarbejde momsopgørelser og vi indberetter din moms til tiden.  

Kontakt os for at høre mere om vores arbejde

Hvis du vælger DB360 til at løse dine bogholderiopgaver, får du selv mere tid til at drive og vækste din forretning, imens vi tager os af alt, hvad der har med økonomistyring at gøre. Vi gør det til en fast, månedlig pris, så der ikke er nogen uforudsete udgifter, og vi holder dig løbende opdateret på økonomien igennem månedsrapporter. Du slipper altså for al den tidskrævende administration og de frustrationer, bogholderiopgaverne indimellem kan føre med sig, så du i stedet kan fokusere på din virksomhed og dét, du brænder for. 

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed? Så kontakt os endelig. Vi tager gerne en snak om, hvorvidt vores løsning passer til din forretning og besvarer eventuelle spørgsmål. 

Du kan kontakte os på 88 70 70 49 eller på [email protected].

Bogføring i Silkeborg med kvalificeret kontaktperson

Bogholderi skal ikke svække din virksomhed i at udføre det job, I er til for. Overlad de økonomiske bekymringer til DB360.

Din bogholder i Silkeborg

Et bogholderi styrer og kontrollerer de økonomiske aspekter ved din virksomhed. Måske er du en tømrervirksomhed, indretningsarkitekt eller startupvirksomhed. Økonomien er ikke virksomhedens stærke side. Styrken er i stedet at udvikle og finpudse jeres produkt, så kunderne kommer smilende tilbage til din butik eller e-mailindbakke.

Med din nye bogholder i Silkeborg slipper du for bekymringerne angående økonomien. Du slipper for svedeture over eventuelle rykkere eller bilag, og du slipper for bekymringer over en irriterende besked i din e-Boks. Din bogholder i Silkeborg tager sig af den konkrete bogføring. Du kan sætte dig selv og dine ansatte fri til at yde den bedste service i stedet.

Virksomhedens økonomiske, lille, fleksible hjælper

Bogholderen er en uundværlig del af en virksomhed. At have styr på bogføring, betaling og fakturering er livsnødvendigt for en virksomhed – hvordan skal den ellers tjene penge? Det må derfor være indlysende for alle virksomheder, såvel som for deres ejere, at bogholderiet helt naturligt skal varetages professionelt. Et sjusket bogholderi med gamle fakturaer og bilag, der flyder rundt i forskellige mailbokse, skader virksomhedens økonomi og sammenhængskraft. Og det er for så vidt ligegyldigt, om virksomheden er kæmpestor eller lille og nyopstartet.

Når det er så vigtigt, hvorfor så ikke ansætte en bogholder i virksomheden, der kan varetage alle jeres økonomiske udfordringer og muligheder? Det kunne desuden være, at personen også har en skøn personlighed og passer perfekt ind i virksomheden.

Det kunne være skønt, men det bliver også rigtig dyrt. Særligt de små og mellemstore virksomheder får svært ved at skulle have en bogholder ansat, hvis rammerne for arbejdet f.eks. er meget omskiftelige. Når din virksomhed vælger DB360, er det nemmere at tilrettelægge, hvordan du ønsker hjælp til bogholderiet. Der er heller ikke problemer med en omfattende ansættelseskontrakt eller en stor udgift for lidet arbejde. Du styrer, hvordan jeres aftale skal forlyde. Du aftaler det meget simpelt med den person, der bliver tilknyttet som kontaktperson til jeres virksomhed.

Du kan derfor selv vælge, om det skal være en lille hjælper til et lille bogholderi i Silkeborg, eller om det skal være en stor hjælper.  

Målrettet og strømlinet arbejde

Helt tilbage til samlebåndene i den gamle Fords fabrik i 10’erne og 20’erne blev det åbenlyst for enhver industriel virksomhedsejer, at alt arbejde kan optimeres, hvis alle kender deres plads i virksomheden. Hvis du er skorstensfejer eller cafeejer uden økonomiuddannelse eller -erfaring, skal din plads ved samlebåndet selvfølgelig ikke være på økonomiposten. Hvis du laver skøn mad, skal fokusset være der. Hvis du elsker at klatre rundt på tagene og fikse en tilsodet skorsten, skal fokusset naturligvis være der.

De spildte arbejdstimer er dyrebare for alle virksomheder – særligt de små. De kunne i stedet være brugt på at skabe værdi, omsætning og positive tal på bundlinjen. Det udelukker ikke, at du som virksomhedsejer må have en forståelse for, hvad bogholderen foretager sig. På den måde kan I nemmere finde den løsning, som I begge to er tilfredse med. Hvis der er noget, du vil gøre selv, eller forskellige hensyn din bogholder skal tage, finder I dem sammen før og under arbejdet.

Bogholderi i Silkeborg

Dit bogholderi i Silkeborg hedder DB360. Vi er eksperter inden for alt, hvad der har med bogholderi og bogføring at gøre. Vi har vores hovedsæde placeret i Rødekro, men vores service finder du over hele landet og særligt i Silkeborg. Når vores samarbejde starter, vil du kunne få tilknyttet en af vores kvalificerede og dygtige ansatte, som du altid kan rette din bekymringer angående bogholderiet mod. Afstanden har tæt på ingen betydning for os og vores arbejde med din bogføring.

Vores services inkluderer:

 • daglig bogføring, håndtering af bilag og transaktioner
 • betaling af dine leverandører
 • indberetning og betaling af løn til dine ansatte
 • kontrol af firmakort og private udlæg
 • rykkere og opkrævning af dine kunder
 • håndtering og kontrol af moms og indberetninger
 • en månedsrapport udarbejdet til et bedre økonomisk overblik.

Skulle du være god til at misplacere dit NemID, tømmer vi også e-Boksen og sender det nye indhold til dig via mail. Er der fakturaer m.m., indberetter vi det naturligvis med det samme. Du kan tænke på os som din ansvarlige partner, der sørger for, at de økonomiske rammer står stærkt og solidt.

Den store forskel er selvfølgelig, at vi altid tager imod din kritik og eventuelle ændringer i samarbejdet med et smil og en lommeregner. Vi er der for at hjælpe med, at virksomhedens fremdrift sker så gnidningsfri som muligt. Vi kan gøre det med en personlig bogholder, der har kendskab til din virksomheds økonomi og de hensyn, der skal tages.

Den personlige betjening hos DB360

Du kan også vælge en e-bogholder et andet sted fra, der er billigere og laver et helt udmærket regnskab for din virksomhed. Den personlige betjening, vi tilbyder, er bare ofte foretrukket af kunderne. Stemmen og det velkendte navn i røret giver en tryg fornemmelse i maven, når regnskabet skal have et nærmere eftersyn. Den fagkyndige bogholder får et nært forhold til din virksomheds økonomi og kendskab til jeres udsving i indkomst, som er uundgåeligt.

Den personlige betjening har også den gevinst, at regnskabet bliver nemmere at administrere fra jeres side. Der bliver færre problemer med regnskabsark, der skal udfyldes og økonomiske termer, der skal forstås. I er sikret, at disse begreber og regnestykker administreres af en kompetent medarbejder med en god teoretisk forståelse for økonomi og en endnu skarpere praktisk kunnen. Der er med arbejde ord tæt på ingen risiko for fejl i økonomien.

Den kompetente bogholder råber selvfølgelig også op eller undersøger sagen selv, hvis noget virker ulogisk eller usammenhængende. En simpel elektronisk bogholder udregner ud fra de rammer, du sætter og kan ikke stille spørgsmålstegn til rammerne, som din egen bogholder i Silkeborg kan. Det kan derfor også have en større omkostning at betale en menneskelig bogholder, der hjælper med jeres bogføring. Resultatet er bare, at bogføringen i Silkeborg udføres til en guldmedalje og aldrig sølv eller bronze, som du kan få fra en ren elektronisk bogholder.  

Bogholdere søges i Silkeborg

Vores service med den personlige betjening er derfor selvfølgelig også overført til vores mange Silkeborg-sprogede kunder, hvor der er mange om buddet og stor efterspørgsel på gode bogholdere.

For nogle virksomheder – særligt små og nye – vil hensynet og søgningen måske være efter en ”billig bogholder Silkeborg”. Den billige bogholder i Silkeborg skal dog stadig gerne være kvalificeret og dygtig. Ender du med en bogholder, der sælger sig på den lave pris, men yder tilsvarende lav kvalitet, hvad har du så hentet? Et sjusket regnskab. En ringe bogføring. Hvor er gevinsten ved det?

Det er præcis de samme faktorer, der er i spil, når du vælger mellem den billige eller kvalificerede, den rent elektroniske eller personlige bogholder. Virksomhedens økonomi overlades i hænderne på eksterne personer, samarbejdspartnere. Her kan kun en høj kvalitet kræves, når vigtige opgaver bliver udliciteret. Det kan siges forholdsvist simpelt. Det gør mindre ondt på pengepungen at få et godt bogholderi til at varetage jeres økonomi. Men det gør virkelig ondt på pengepungen, når et billigt bogholderi i Silkeborg varetager jeres økonomi sjusket og dumt.  

Hvis din ekspertise er at mure vægge, lave vandrør eller yde en god kundeservice, og du derfor vælger at yde den bedste kvalitet der, så skal der ikke strømme penge ud på det område, du har valgt at udlicitere. Det udliciterede arbejde skal selvfølgelig håndteres og klares med den samme nidkærhed og kontrol, som dine kunder forventer af dig.

Det er præcis, hvad vi hos DB360 kan tilbyde: En 360 graders økonomisk styring af dit bogholderi, som er kompetent, og som du kan føle dig tryg ved.  

360 graders økonomisk kontrol

Det bogholderi i Silkeborg, din virksomhed efterspørger, skal derfor kunne følgende:

 • Administrere og specialisere sig i de økonomiske vanskeligheder, din virksomhed efterspørger
 • Levere en kvalitet, der gør dig tryg ved at udlicitere de økonomiske opgaver
 • Være til rådighed, når spørgsmål og ændringer i aftalen skulle forekomme
 • Navigere i selv et svært omfattende bogholderi med mange bilag, fakturaer, udlæg, registreringer mv.
 • Skabe et overblik over økonomien i virksomheden for bogholder såvel som for dig som virksomhedsejer.

360 grader betyder administrering af alle de facetter af virksomhedens økonomi, som er eller kunne være uoverskuelige eller vanskelige. Det er for så vidt ligegyldigt, hvad virksomheden foretager sig. I bund og grund skal økonomien tage sig ens ud, der skal være plusser på bundlinjen – og de plusser skal være synlige, aldrig sløret af en sjusket bogføring.

Med en fast kontaktperson hos DB360 bliver regnskabet synliggjort, konkret og overskueligt, så virksomhedsejeren nemmere kan fange de udfordringer, virksomheden har. Det gør jobbet nemmere, når der skal strammes til og laves finansielle ændringer, der kan styrke virksomhedens økonomiske situation.

Hvis en billig bogholder i Silkeborg eller virksomhedens egen lommeregner har skabt forvirring og et uklart bogholderi, er det mildt sagt en udfordring at finde frem til, hvor de økonomiske udfordringer har sit ophav. Sagt med et gammelt ordsprog bliver det svært at se skoven for bare træer. Sagt meget simpelt: Virksomheden kan ikke styrkes økonomisk, hvis bogholderiet er gået i rod.

Vi hos DB360 kan hjælpe dig med at rydde op i regnskabet. Vi kan danne det overblik, jeres virksomhed skal bruge for at leve sundt og kunne udvikle sig.

Tag kontakt for en specialsyet aftale

Er din virksomhed på udkig efter hjælp til at få et bedre overblik og en sund økonomi, er vi altid klar på mail eller telefon. For hurtigt at opsummere vores tilbud, hjælper vi med bogføring, betaling, indberetning, udbetaling af løn, opkrævning og giver en månedlig økonomisk rapport. Vi fjerner forvirringerne fra dit regnskab med vores kompetente revisorer og bogholdere. Vi yder den gode service, uden at du behøver sidde i lange møder om økonomien, der tager din tid og fjerner fokus fra din virksomheds hovedopgave: at gøre det, I er sat i verden for.

Alle virksomheder tager sig ud forskelligt i opgaver, størrelse og regnskab. Det er derfor altid nemmest for begge parter, at vi finder frem til det tilbud, der passer begge parter.

Sidder du med spørgsmål, eller overvejer du, om det har mening for din store eller lille virksomhed, at du benytter DB360? Så tag kontakt til os. Vi har økonomi og regnskab som vores virksomheds livsvilkår og vil derfor meget gerne besvare dine spørgsmål. Løsningen på dine regnskabsproblemer er kun et opkald eller en mail væk.